Archive for October, 2008

besh yer

October 31, 2008

bangun je pagi tnpa gosok gg lg trus
tegok kat luar..yeye..HUJAN..senyum smpai ke telinga
saya SUKA hujan sb nanti mood sy lbh ceria n sy rasa besh sngt…sb per besh?sb cuaca sjuk n nyaman je so sy rs sngt besh tuk p keje

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sy sngt penat n xsabr mnanti hari esok kerna sok sy dapat brehat dgn senang lenang yer…weekend ni sy xpulang ke rumah krn cuti Dwali br2 ni sy dh pulang ke umah n sudh uruskn apa y perlu d’uruskan..smoga smuanya bjalan dgan lancar n tjadi ape y sy inginkan..~~~~~riang2 d pagi jumaat

About Me Myspace Comments
Advertisements

29 Syawal

October 29, 2008
harini last Syawal…erm..sy akn mrinduinya
sb dlm bln Syawal & Ramadhan mberi bnyk kngan pling indah dlm idup ini..Free Basic Smileys

About Me Myspace Comments

shoutbox..oh shoutbox

October 24, 2008
kepada sesiapa yang ada meninggalkan message dekat shoutbox oggix sebelum ini
i’m so sory coz tak dapat detect message yang anda tinggalkan tu
dah 3 hari shoutbox ni sick….yeye je sy ni :>

sori ya..sekarang sy sudah tukar shoutbox len,wlaupun y ni xs’cute [mrosakkn bhs tul sy ni] yang sebelum ni tapi saya tengok membe2 bloggers y pakai shoutbox ni xdop plak prob cam jam ke..
slalu nak upgrade ke..bila jadi camni
ia telah mbantutkan sy nak bchitchat ngan blogger len tau

xmow tputus talian lor coz sy suke berkwn ngan membe2 bloggers y slalu alert,caring ….& sweet :>

About Me Myspace Comments

my love sing song

October 23, 2008

de 1 ari tu masa tgh bgayut2 ngan mr.yob,tiba2 je dia ckp nk nyanyi 1 lagu kat sy
pelik gak apa ke hal tiba2 nk nyanyi ni…sbgai makwe y bek at
kte pon wat2la suka nk dgar..haahaaa…jgn mrh ya mr.yob
tp saya suka gak..heeee :> btw mr.yob ni bkn mat romea erk
dia nyanyila..mula2 cam pelik je sb xpernah dgr lagu ni
nk kata pop rock tak plak…balada jauh skali
song y dia nyanyi camni

kami xbesar,kami xkuat
yang penting…..
kerjasama
yang penting…..kerjasama

laaa…rupa2 ya dia nyanyi lagu cartoon wonder pet
adui pakwe ku yang sngt loving…
dia kata dia trikut ngan anak buah dia y suka nyanyi & tgok cart0on ni
bleh mr.yob suh sy tgok crt ni..hok aloh…layan je la mr.yob
besh gakla layn cartoon ni :> i LOVE u & MISS u lor

table table table td { vertical-align: top; !important; }

span.blacktext12 { visibility: visible !important; background-image: url(‘http://dl5.glitter-graphics.net/pub/267/267105pphfpaao6f.jpg’); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-color: transparent; font-size: 0px; letter-spacing: -0.5px; width: 435px; height: 75px; display: block !important; }

span.blacktext12 img { display: none; }

table table table td { vertical-align: top; !important; }

span.blacktext12 { visibility: visible !important; background-image: url(‘http://dl5.glitter-graphics.net/pub/267/267105pphfpaao6f.jpg’); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-color: transparent; font-size: 0px; letter-spacing: -0.5px; width: 435px; height: 75px; display: block !important; }

span.blacktext12 img { display: none; }

About Me Myspace Comments

About Me Myspace Comments

oh gurl…oh me

October 21, 2008

About Me Myspace Comments
walaupn plbgai dugaan & rintangan y mdatang
kadang2 mmg kuar gak airmata ni klu rs tak ttahan
but i still i..xmau nages dpn org ya
walaupn ssh camane pon sy still bdiri diatas kaki sndiri
but i still perlu some1 tuk mlepaskn & bkongsi apa y tpedam dlm ati ini
tp tdak smua story akn sy luahkn..

Yes!!i know..i’m not Perfect gurl
but it’s my life & i’ll live it how i choose
About Me Myspace Comments***************
~~arini sy emo dlm blog but sy ep dlm dunia y nyata~~
**************

About Me Myspace Comments

something a special 4 u, guzl!!!

October 15, 2008

*serikan wajah
tumbuk knyit shgga halus&sapukn pd wajah kmudian bersihkn dgn air.
Bleh jg djdkn bdak sejuk yg dcampur dgn beras yg dtumbuk~bfungsi mgeringkn klt muka agr xbmnyak n mnaikkn seri wajah

*sapu madu
sluruh muka dan biarkn kering kmdian bls dgn air bersih. btujuan mlembabkn klt muka stlh sharian bkeje dbwh snran mthari n air-cond

*amalkn mmkn kelopak bnga mawar
skuntum stiap hari selam 44 hari sblm trkh pkhwinan. Dahulukn dgn bacaan selawat ke atas Nabi,srh Al-Fatihah dn ayt nabi Yusuf sblm mmknnya. ia dpercayai mnaikkn seri dr dalam

*rebus kurma cina dgn air
sehgga warnanya mjadi sprti warna teh.Amalkn sperti mminun air suam krn ia mgalakkn peredaran drh, malah mnaikkn seri wajah d kala bsanding nnt :>

*kacang soya
jadikn serbuk sesuai djadikn penyental kulit muka dan badan. campur dgn air mawar bagi mmutih dan mlembutkan kulit. ia mlupuskn kulit2 mati

About Me Myspace Comments

Allah is enough for me

October 14, 2008

****************************************************************************************

14 Syawal 1425 – 14 Syawal 1429
sudah genap 4 tahun dia pergi
pmergiaannya ku redhai
perginya mbawa Cinta kami y tdak ksampai
yg pnuh dgn impian y x mgkin akan terjadi
smoga dia dtmpatkan dgn org2 y b’iman
Amin
~Al-fatihah~

bl dh bosan

October 13, 2008

smlm tngah ngemas2 wadrobe dlm bilik
tpndgla sekor ank bear ni..bear ni mmg bnyk myimpn memory kat sy sb ni present ms majlis ppisahan bdk class ~~~visual art~~~

ms wat mjlis mkn2 ni der la balance so sy n bbrp org membe bspakat nk bli something y leh kami smua simpan smpai bla2..tp xtaula skun d’org msh smpan @ x..
sy slaku bdahari y mmg sinonim bab2 mmegang duet dr sek rendh lagi pn suggest bagi souvenir teddy bear sb bnda alah ni cute n dak laki plak kmi bg key chain bear tp xsngke der bbrp org dak laki class kmi jatuh cinta kat bear2 y kami beli ni..so der la gak bdak laki y dpt bear..smpai bbrp org lecturer sy pon bkenan n mmujuk kami tuk spy mnukar hadiah d’org ngan bear ni..sy awl2 lg dh sorokkn tddy bear ni..

bosan2 duk mgemas sy pon mdress-up n click2 pic bear ni…btw,bear y sy ada xdop nama glran sb klu sy ltak pon nnt sy akn lupa jg…hurmm..diri smkin tua tp prangai cam bdk2 plak sy ni.nk wat gane~~~layan je la…


suke tak stail ni?klu suke angukkn kpl..sy taw mst rmai y hot ngan stail ni kan..mmg cantek n nmpk kemas je~~sy skun cam dh Free Basic Smileysjatuh ati je kat stail curry puff ni~~puff sleeve~~asl tgok je magazine,paper,tb ~~tv~~ @ etc der je pic about puff sleeve msti dok tenung je..bkn yer bleh timbul bj tu dpn mata pown…cam xsbr je nk wat stail ni kat baju tuttt…..brangan tol sy ni…jgn lyn sngt per sy tulis ni ya..mrapu je lbh

superb

October 11, 2008

smlm negok cerita Ayat2 CintaFree Basic Smileys…woh mmg beshFree Basic Smileys…mmg sy bdk y lmbat sb org len dh negok n dh bbuih2 ckp psl story ni tp sy br je negok story ni… malu ya sy
B4 dat sy hny lyn lagu n sinopsis je tp dh negok mmg superbla smpai cik mas pon leh nages.ha…cik mas sy nmpk awk nages wlaupn tyme tu xpsg lampu…xsngke awk leh nages.

Takpe2 mmg story 2 sedih pown n myusuk at sy cm air mt sy je y xmow kuar sb dia malu k0t…~~~Free Basic Smileysshy yer~~~~
nape la time org sbuk2 ckp psl crt ni sy x tgerak at nk p negok kat cinema..owh lupa tyme 2 sy mmg bz n mmg ada at pown nk negok. Ish,bl dh negok skali cam xpuas at je…cam nk negok lg la..sape y xnegok lg cam sy y br negok ni bekla p negok.mmg besh!!Free Basic Smileysbtol..btol (bak kta upin & ipin)

tp sy rs sy sorg je y xnegok lg kot..ish lmbt tol sy ni

papepun skun sy dh negok dan at sy p0wn dh sparuh puas..yelah setelah lama mgidam nak negok st0ry ni..owh sweet ye story ni

ceritera

October 10, 2008
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TAHNIAH ! MAKLUMAT PENEMPATAN ANDA SEPERTI BERIKUT

No. KP : ***********
Nama : ROHAIZAT BIN ******
Lapor Diri : 10-Nov-2008

Penempatan Anda di PAHANG

>>>>>>>>>>

taniah mr.yob sb dpt p0sting kat negeri sndiri oleh itu sy pown akn turut kembali ke pahang semulala?~~InsyaALLAH.
sy gembira sb dpt kembali sml tmpt sy mbesar tp sy trut rs sedih sb membe2 sy smua dh mrantau kuar dr pahang…oh no..!!!!ngan sape nnt sy mau Free Basic Smileysbgosip2..hahahaha
myb dlm staun lg tuk sy kmbali…hohoho~~masin tul mlt mr.yob..Mr.yob msti tsenyum lebarla 2…Free Basic Smileys
napela dia xdpt kat perak sedgkn kat cni pown mmerlukn pkhidmatan org cam dia n sy pown mmerlukn penempatan di perak~~~ :'<
miss enza,jgn cedih tow sb kn hntr tmpt y x d apply…klu kte lg suke sb dkt tuk bshopping2~~~jaat tul sy ni~~~
smg enza mjalani tugas dgn ep yer~~~:>