Archive for the ‘film’ Category

menahan mata&perasaan

November 24, 2008


b4 dat pernah teman membe berdetin tapi semalam follow abang berdetin
kitaorang berjalan sakanla semalam tapi tempat yang kitaorang pergi pun tempat dah biasa pergi
cuma bawa orang baru jela~bakal SIL
my bro duk mengusik saya sebab dia dapat detin ngan tunang dia
rasa nak muntah tiap masa~~hahaha…asyik kata berbulula 2 [maksud yer jeles]
tak langsung…eyarkkkk…hahahahaa :8P
ikutkan memang tak mau ikut tapi saya tetap di paksa untuk follow diaorang
nak tak nak terpaksa tahan kegelian tekak..heheee:)
pe lagi kalau dah bawa saya berjalan
so kena belanja makanla,semalam saya memang asyik nak makan je
buka je mata, bro dah suh bersiap
ayat pertama yang keluar~mahu bfst dulu 😀
pastu kitaorg dibawa oleh ayah pergi jalan kat Rope Walk ~ tempat berniaga yang terkenal di Penang.Xtaula kat negeri lain ada @ x..dah penat @ exercise kan kaki. kitaorang menuju puncak..opss 🙂 menuju ke tempat lain.
bajet yer nak pergi sure heboh la tapi tak kesampaian sebab tersinggah kat tapak Karnival Usahawan & kakipun dah penat tp perut tak penat lagi..sebelum tu nak pergi rumah pak menakan [bapa saudara] tapi diaorang 1 family xde~dya laling 🙂

selepas hantar ayah balik. Kitaorang sambung lagi ronda2,bajet nak pergi Queensbay tapi besela buah hati bro nak makan laksa batu feringghi.Nasib dah lewat so pergi Padang Kota jela..~~sayapun dah tak berdaya sebab saya dah tergoda tengok Mr.Mcd dekat Gurney
Tapi tak jadi makan Mcd sebab saya tergoda pula dekat Char keow teow [saya selalu fail eja benda alah ni]usahasama seorang artis tapi kurang urmm..malam ni baru nak pergi ke tempat yang urmmm 🙂
balik ke seberang kitaorang naik feri.tau je la kalau bawa kereta naik feri,tahan panas jela tapi hari tu tak ramai penumpang
takpela sekali sekala bawa orang jauh merasa naik feri 🙂


dah perut pun kenyang time tuk tengok wayang pula…my bro & tunang dia nak negok James Bond, oleh kerana tidak mahu menganggu diaorang..saya pilih tuk tengok SELAMAT PAGI CINTA sorang2..:)~~dah orang belanja..jangan malu2 nak tolak pulakkan
lagipun teringin nak tengok sebab ada FAZURA~~ lagipun suka tengok cara dia berlakon.
Film ni bolehla layan tapi nak kata sedih tak la sebab macam tak berapa kuat story dia ~ sori..:) saya layan je la. orangpun tak ramai so tempatpun banyak kosong & leh la layan tido~~xlah 🙂 saya tengok sampai habis ok

sampai rumah pun dah lewat malam..bersihkn diri,solat & iron baju tuk keja.pastu apa lagi layan tidurla.Nasibla pagi tadi saya tak termakan hasutan syaitan 😛 tuk ponteng kerja…heeeee 😛

sori entri harini panjang dan membosankan 🙂

Advertisements

m0re love ♥

November 12, 2008



chay0ok 2 mr.yob

sem0ga anda d buli d tmpt baru….hahahaha

j0ke je..:P cograt 4 u my yobek..slmt mjalani tgas bru

dpt salary jgn lupe blnja mkn bnyok2 ya

luv u~~ohh..so shy ~~blushing

Text Color

I love Gilmore Girls.

I love Lauren Graham and Alexis Bledel, they are very nice & look so cute!! 🙂


About Me Myspace Comments

superb

October 11, 2008

smlm negok cerita Ayat2 CintaFree Basic Smileys…woh mmg beshFree Basic Smileys…mmg sy bdk y lmbat sb org len dh negok n dh bbuih2 ckp psl story ni tp sy br je negok story ni… malu ya sy
B4 dat sy hny lyn lagu n sinopsis je tp dh negok mmg superbla smpai cik mas pon leh nages.ha…cik mas sy nmpk awk nages wlaupn tyme tu xpsg lampu…xsngke awk leh nages.

Takpe2 mmg story 2 sedih pown n myusuk at sy cm air mt sy je y xmow kuar sb dia malu k0t…~~~Free Basic Smileysshy yer~~~~
nape la time org sbuk2 ckp psl crt ni sy x tgerak at nk p negok kat cinema..owh lupa tyme 2 sy mmg bz n mmg ada at pown nk negok. Ish,bl dh negok skali cam xpuas at je…cam nk negok lg la..sape y xnegok lg cam sy y br negok ni bekla p negok.mmg besh!!Free Basic Smileysbtol..btol (bak kta upin & ipin)

tp sy rs sy sorg je y xnegok lg kot..ish lmbt tol sy ni

papepun skun sy dh negok dan at sy p0wn dh sparuh puas..yelah setelah lama mgidam nak negok st0ry ni..owh sweet ye story ni