Archive for the ‘heart’ Category

one heart

December 3, 2008

Rancangan yang sangat saya gemari time remaja a.k.a budak sekolah
ditayang semula tp dalam season baru
jalan ceritanya pun sudah matang
pelakon-pelakonnya pun sudah memegang watak dewasa
bukannya budak sekolah seperti saya dahulu
tidak silap saya season 1, 5 @ 6 tahun dahulu
rupanya sudah memasuki season 5
selama ini saya telah terlalu sibuk mencari ilmu & beberapa tahun itu saya telah meninggalkan rumah termasuk my lovely tb
pada tahun ini saya berkesempatan untuk mencari memoir saya semula
bila tengok cerita ni, saya sedikit touching kerna jalan cerita episod pertama ini seperti kehidupan saya sekarang yang amat merindui zaman seperti dahulu & teringin untuk kembali ke zaman itu
Ya,saya amat merindui zaman sekolah
tambahan kepada seorang teman yang sentiasa saya rindui
hampir 6 tahun kami tidak bertemu
~one tree hill

“aku still lg contact ngn ayu. dia skrg kat bangi. anak dia pun dah besar 3thn xsilap aku.raya baru ni aku ade beraya umah dia & dia cakap ko ade pos kad raya tapi takde kasi alamat & no. phone so mcmne dia nak call ko?? ko bila nak kawin? skrg kje aper? abang ko dah kawin lom> klu ko nak tahu ayah ayu dah meninggal sebelum aku kawin lagi.. kira dah lama gak lah..”

Form : Teman
Posted : 11/30/2008 12:03 am

**saya terima mssg ini daripada seorang teman melalui FS**



tapi ketahuila teman
saya sentiasa bertanya mengenai dia melalui teman sekolah kita
mengenai dia sudah berkahwin,mempunyai anak & ayah dia sudah tiada
sudah lama saya ketahui
saya rasa sebak sangat kerana dia masih m’ingati saya
tapi saya seperti belum bersedia untuk berjumpa dengan dia
sedangkan sudah lama saya mencari dia

Advertisements

plusplus

November 19, 2008

hujan lebat + gelap gelita + perut lapar = pasar malam 😀

memoir

November 17, 2008


Anak itik berenang-renang di pantai
Lalu terjerat si akar kayu
Orangnya cantik tapi sayang mahal senyumnya
Terlalu mahal bimbang tak laku

Si akar kayu dikerat ditarah-tarah
Anak perawan duduk di tangga
Walau tak laku biar ke tua ku rela
Diriku bukan untuk dijaja

Si anak dara bersimpul menyusun bunga
Daunnya layu gugur melayang
Entah mengapa sejak dahulu bersua
Benci di bibir di hati sayang

Pohon melati layu sebelum berkembang
Ku genggam erat di tapak tangan
Kalimah benci ku sebut ulang-berulang
Tapi hatiku berkata sayang

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

m0re love ♥

November 12, 2008



chay0ok 2 mr.yob

sem0ga anda d buli d tmpt baru….hahahaha

j0ke je..:P cograt 4 u my yobek..slmt mjalani tgas bru

dpt salary jgn lupe blnja mkn bnyok2 ya

luv u~~ohh..so shy ~~blushing

Text Color

I love Gilmore Girls.

I love Lauren Graham and Alexis Bledel, they are very nice & look so cute!! 🙂


About Me Myspace Comments

sakit ke saya?

November 10, 2008

Emo Comments For Hi5
xtau knp skrg ni
bl masuk mane2 mall
nafsu tuk bshopping tiada
tgok bj @ shoes rs cam smua yer xlawa

klu dl tak camni
asal tgok je mane2 baju @ shoes
smua yer nk angkut
klu der duit dlm tgn bribu2
sure yer leh hbs dlm 1 ari

asal je dpt salary
mst dh bajet tuk shopping
tp skrg cam xbnafsu [ayt y molek yer]
bl tgok je baju @ shoes
cam xbkenan je
tp bl blik umh
bk magazine @ tb
trase nk bshopping plak

tp skrg macam

suka beli kain pasang plak
asl msuk Kamdar
mst bkenan kain2 kat c2

adakah…????

About Me Myspace Comments

~=\

August 14, 2008

2 word
(^_^)

GO @ N0T

s0mEtimEs

July 29, 2008

xtau nk luahkn cane

='(