Archive for the ‘hepi’ Category

dunia baru

November 21, 2008

pagi tadi masa on the way ke opis

saya dapat sebekas kek coklat..memang nyummy la 😀
kek coklat ni diberi oleh seorang kenalan saya tapi saya panggil kakak la.kek coklat akak ni memang sedap..punyala opismate dia suh buat kek coklat tuk dibawa ke opis.
cara kami berkenalan pun secara tidak sengaja dan dia tinggal berdekatan dengan rumah saya

saya amat tidak sangka + bercampur teharu sebab kenalan baru saya ini mengingati saya & menghargai saya 😀
suka2 sangat…:)
bekas kosong ni,saya masih tak tahu nak balas dengan apa sebab saya takut masakan saya xsedap lor 😀
btw,saya sebenarnya sebelum ini tidak pernah mempunyai kenalan yang berumur 30+++ so saya agak kekok bila berbual dengan dia tapi saya amat terharu kerana dia menghargai saya sebagai kenalan baru
saya berharap saya akan lebih banyak kenalan sebab saya memang suka berkawan cuma saya agak pemalu untuk memulakannya :D~~
***kek coklat yang memang sedap***
sejak akhir ni,kalau korang perasaanla kan..saya suka tukar layout kan?
sori la kalau buat korang pening dengan kerja-kerja saya yang tak berfaedah ini 🙂
bukan apa selagi saya tidak berpuas hati dan tidak rasa apa yang saya mahu,selagi itu saya asyik tukar layout ni.
buat masa sekarang,saya berpuas hati la dengan layout ini :D~~~xtau la kalau pasni saya akan tukar lagi 🙂
***ep weekend 😀 ~~~da..mau pulang sudah [opssss….pengaruh olivia]

detin

November 3, 2008


Sunday smlm der lwtan mgejut dri mr.y0b..pe lg kami pon watla cuti2 Malaysia..kami b2 pon dh lm xbdetin dlm 7month 1day…sy pon xtau sngt tmpt mnarik kat cni, so bpandukan map kami pn cuti2 Malaysia d butterfly park [antra tmpt we all p] smbil 2 leh wat lawatan smbil bljar Free Basic Smileys
lgpn saje bw mr.y0b jln2 d cni..sb dia xmau detin2 kat shopping complex.bl2 pon leh pgi..nak xnak kenala follow,kang mucung sedepa plak..Free Basic Smileyshahaha..buruk mr.yob mrajuk. lgpn spnjg duk cni sy xbkesempatan nk ke butterfly park. no bad la tmpt ni.Bleh jejaln smbl release tension…Ingat nk nek beca ronda2 keliling Georgetown tp cuaca pns sngt,kang der y jd cam undang hangit..Free Basic Smileyssy xtau nk c0ret ape sngt so korang lynla pic2 y xsbrp ni yer Free Basic Smileys Pnat bjln smlm msh trase lor…besela bl cik doraemon lama x b’exercise
**buruk tol tgn Free Basic Smileys

About Me Myspace Comments

0ranGe

August 13, 2008

Orange
Orange combines the energy of red and the happiness of yellow. It is associated with joy, sunshine, and the tropics. Orange represents enthusiasm, fascination, happiness, creativity, determination, attraction, success, encouragement, and stimulation.

To the human eye, orange is a very hot color, so it gives the sensation of heat. Nevertheless, orange is not as aggressive as red. Orange increases oxygen supply to the brain, produces an invigorating effect, and stimulates mental activity. It is highly accepted among young people. As a citrus color, orange is associated with healthy food and stimulates appetite. Orange is the color of fall and harvest. In heraldry, orange is symbolic of strength and endurance.

Orange has very high visibility, so you can use it to catch attention and highlight the most important elements of your design. Orange is very effective for promoting food products and toys.

Dark orange can mean deceit and distrust.
Redorange corresponds to desire, sexual passion, pleasure, domination, aggression, and thirst for action.
Gold evokes the feeling of prestige. The meaning of gold is illumination, wisdom, and wealth. Gold often symbolizes high quality