Archive for the ‘fahsion’ Category

sakit ke saya?

November 10, 2008

Emo Comments For Hi5
xtau knp skrg ni
bl masuk mane2 mall
nafsu tuk bshopping tiada
tgok bj @ shoes rs cam smua yer xlawa

klu dl tak camni
asal tgok je mane2 baju @ shoes
smua yer nk angkut
klu der duit dlm tgn bribu2
sure yer leh hbs dlm 1 ari

asal je dpt salary
mst dh bajet tuk shopping
tp skrg cam xbnafsu [ayt y molek yer]
bl tgok je baju @ shoes
cam xbkenan je
tp bl blik umh
bk magazine @ tb
trase nk bshopping plak

tp skrg macam

suka beli kain pasang plak
asl msuk Kamdar
mst bkenan kain2 kat c2

adakah…????

About Me Myspace Comments

Advertisements

bl dh bosan

October 13, 2008

smlm tngah ngemas2 wadrobe dlm bilik
tpndgla sekor ank bear ni..bear ni mmg bnyk myimpn memory kat sy sb ni present ms majlis ppisahan bdk class ~~~visual art~~~

ms wat mjlis mkn2 ni der la balance so sy n bbrp org membe bspakat nk bli something y leh kami smua simpan smpai bla2..tp xtaula skun d’org msh smpan @ x..
sy slaku bdahari y mmg sinonim bab2 mmegang duet dr sek rendh lagi pn suggest bagi souvenir teddy bear sb bnda alah ni cute n dak laki plak kmi bg key chain bear tp xsngke der bbrp org dak laki class kmi jatuh cinta kat bear2 y kami beli ni..so der la gak bdak laki y dpt bear..smpai bbrp org lecturer sy pon bkenan n mmujuk kami tuk spy mnukar hadiah d’org ngan bear ni..sy awl2 lg dh sorokkn tddy bear ni..

bosan2 duk mgemas sy pon mdress-up n click2 pic bear ni…btw,bear y sy ada xdop nama glran sb klu sy ltak pon nnt sy akn lupa jg…hurmm..diri smkin tua tp prangai cam bdk2 plak sy ni.nk wat gane~~~layan je la…


suke tak stail ni?klu suke angukkn kpl..sy taw mst rmai y hot ngan stail ni kan..mmg cantek n nmpk kemas je~~sy skun cam dh Free Basic Smileysjatuh ati je kat stail curry puff ni~~puff sleeve~~asl tgok je magazine,paper,tb ~~tv~~ @ etc der je pic about puff sleeve msti dok tenung je..bkn yer bleh timbul bj tu dpn mata pown…cam xsbr je nk wat stail ni kat baju tuttt…..brangan tol sy ni…jgn lyn sngt per sy tulis ni ya..mrapu je lbh