Archive for the ‘geram’ Category

i’ll married??

November 5, 2008

Emo Comments For Hi5
trase nak korek2 je mata 2…sori klu ayt ni cam “kuren” skit
hangin n myampah tul ngan lelaki y bnyk bunyi n bnyk ckp
ok,klu pramah xkisah tp masalah ye laki ni
apa y dickp ye bnyk gebang & bajet bagus je

pastu klu masuk opis org, mata 2 mcm ape ntah
dok jeling pandang2 orang
mcm saya xtau je..wlaupn mata ni der dua + CL
tp saya de kose tuk tau mata gatai ko 2 [sori bhs y kuren skit]

der cobaan nk tackle plak
mcm org xtau laki 2 mmg gatai & pantang
tengok ank dara
nasib bos ckp y saya ni dh nak kawen bln 12 ni
opsss….sbnrnya saya xkawen pon tp kazen y nk kawen
tp saya suka bos ckp camtu sb dia tau y kazen dia 2 mmg gatai

bl mr.yob call time dia ada
saje je saya wat megedik spy dia tau
y saya ni dh nak “kawen”
padahal mak call pun sy wat cam mr.yob y call

saya xsuka bl dia datang opis
datang bkn wat pape pn
datang bw cakap dia y besar n penuh kegebangan tu
pastu mata 2 duk melilau
sekali bg 1 debik br tau

paling hangin time Batrisya [niece bos]
tengah bmanja2 ngan saya
msti dia sbukla dtg kat sy
konon2 nk pegang batrisya
tp Batrisya pun xsuka dia
imagine budak umur 4 taun pon xsuka dia..xsuka [penekanan ayat]
so batrisya akn memeluk sy bl laki 2 cuba nk pegang dia
so [bnyk tul so] dgn sengaja tgn laki 2 akan tkena sy
eee…time 2 mmg sy menyampah + hangin = powerpuff girl [Blossom]
smpai terpaksa saya jarakkan Batrisya dr sy
sb sy pun xhingin d touch o laki gatai 2 @ mane2 lelaki
except my muhrim
dh batrisya xmau,xmaula

td dia dh kena sound ngan dak opis
sb mulut dia
dlm ati saya mcm nk menari Hawai je
suka sngt..mmg patut de org y leh sound dia

sejak saya bkerja
saya asyik dganggu oleh laki camtu
saya rindu time study + sek
sb time 2 membe2 b0y sy
xsegatai mcm laki2 itu

masa d U
sy ramai membe lelaki non muslim
tp diaorg amat mhormati kami

*sori entri saya y ke 10o ni agak kuren & menggunakan ayat yang kuren
p/s : laki 2 tengah kena marah ngan bos sy…..:P

Advertisements

sy sngt marah

September 24, 2008

napela d pagi y indah ni n d bulan y pnuh keberkatan ni

ada makhluk y wat sy rs mdidih tahap gaban

e..geram yer..dhla bln pose

sabar jelah

nape org tua 2 msh nk mganggu idup org

benci + mluat yer saya..

sedarla awk tu tua..

ape prasaan klu ank pompuan ko org kaco @ pandg dgn mata y gatal

sabar je la..

rasa nk bg sepakkn 1000 das je

nsb ni dlm bln pose & sy msh tau ape itu adab2 ksopanan

jgnla ganggu sy!!!!

sy xsuka..mr.yob cptla kt kawen pastu sykn tayang kat org tua gatai 2 y sy dh kawen

sy bkn yer cantik untk d tengok tiap2 hari

sggup tgu smata2 mau wat sy rs mdidih thp gaban stiap hari

klu thp ksbrn sy hilang

nnt ada y msk lokap @ hosptl

go 2 hell!!!

sy mmg mrh ni tp kat org tua gatai 2 saja



semoga Allah sentiasa mlindungi sy

dari gangguan syaitan,kejahatan & hasad dengki

Amin



klu korg kaum pompuan kena ganggu camni

korg suke @ mdidih thp gaban cam sy??

sy xtau nk wat cane tuk mgelak dari org tua 2