Archive for the ‘miss’ Category

one heart

December 3, 2008

Rancangan yang sangat saya gemari time remaja a.k.a budak sekolah
ditayang semula tp dalam season baru
jalan ceritanya pun sudah matang
pelakon-pelakonnya pun sudah memegang watak dewasa
bukannya budak sekolah seperti saya dahulu
tidak silap saya season 1, 5 @ 6 tahun dahulu
rupanya sudah memasuki season 5
selama ini saya telah terlalu sibuk mencari ilmu & beberapa tahun itu saya telah meninggalkan rumah termasuk my lovely tb
pada tahun ini saya berkesempatan untuk mencari memoir saya semula
bila tengok cerita ni, saya sedikit touching kerna jalan cerita episod pertama ini seperti kehidupan saya sekarang yang amat merindui zaman seperti dahulu & teringin untuk kembali ke zaman itu
Ya,saya amat merindui zaman sekolah
tambahan kepada seorang teman yang sentiasa saya rindui
hampir 6 tahun kami tidak bertemu
~one tree hill

“aku still lg contact ngn ayu. dia skrg kat bangi. anak dia pun dah besar 3thn xsilap aku.raya baru ni aku ade beraya umah dia & dia cakap ko ade pos kad raya tapi takde kasi alamat & no. phone so mcmne dia nak call ko?? ko bila nak kawin? skrg kje aper? abang ko dah kawin lom> klu ko nak tahu ayah ayu dah meninggal sebelum aku kawin lagi.. kira dah lama gak lah..”

Form : Teman
Posted : 11/30/2008 12:03 am

**saya terima mssg ini daripada seorang teman melalui FS**



tapi ketahuila teman
saya sentiasa bertanya mengenai dia melalui teman sekolah kita
mengenai dia sudah berkahwin,mempunyai anak & ayah dia sudah tiada
sudah lama saya ketahui
saya rasa sebak sangat kerana dia masih m’ingati saya
tapi saya seperti belum bersedia untuk berjumpa dengan dia
sedangkan sudah lama saya mencari dia

Advertisements

memoirs

September 23, 2008
saje upl0ad pic lame2..pic ni tyme stdy dl
msh mude remaja
skun dh xremaja cam dl n mkin b0lat cam doraemon..=P
rase yer ni tyme pose taun 2006
dhla pose leh lecturer bw kami p kat air terjun tuk cari bhn..ape lagi bposing sakanla nsb x jtuh dlm air
klu tidak der y dpt mhilangkn dahaga tyme pose

something make me un-ep

September 23, 2008



smlm ms on de way blik dr opis
tb2 sy tringt dia..
saya rindu sngt kat dia
miz sy pd dia smpai sy x sdr airmata sy mnitis

sdgkn sy bkn ya mudh tuk mnitis airmta d dpn org
tp krn sy amt mrindui saat manis bsm dia

sy tringin sngt nk jupe ngan dia
rindu sy pd dia sngt kuat
kat mana yer dia skun…

stiap kali sy btny kat membe mgenai dia
smua tidak tahu
sy prnh try jejak smpai dlm fs
tp xde..
myb gak she use diffrnt name..

diala fwen y boleh sy anggap fwen y
tawa n mngis bsama
tp i2 dulu
hny krn ksilpn y xdsgajakn

sy khilngan dia
smpai skrg sy x tahu why dia mnggalkn pshbtn kami ini

sy amt rindukn dia
sy tahu skrg dia sdh mpunyai family
sy tringin nak jupe ngan dia…
adkh dia msh mgingati sy??

sy amat rindu pshbtn kami 6 tahun y lepas
maka hmpir 6taun kami tdk btemu

adkh sy tlalu feeling..??YA but feeling sy krn sy mrindui shbt sy..sy akn trus mjejaki dia krn der something i want tell u my fwen