Archive for the ‘love’ Category

dunia baru

November 21, 2008

pagi tadi masa on the way ke opis

saya dapat sebekas kek coklat..memang nyummy la 😀
kek coklat ni diberi oleh seorang kenalan saya tapi saya panggil kakak la.kek coklat akak ni memang sedap..punyala opismate dia suh buat kek coklat tuk dibawa ke opis.
cara kami berkenalan pun secara tidak sengaja dan dia tinggal berdekatan dengan rumah saya

saya amat tidak sangka + bercampur teharu sebab kenalan baru saya ini mengingati saya & menghargai saya 😀
suka2 sangat…:)
bekas kosong ni,saya masih tak tahu nak balas dengan apa sebab saya takut masakan saya xsedap lor 😀
btw,saya sebenarnya sebelum ini tidak pernah mempunyai kenalan yang berumur 30+++ so saya agak kekok bila berbual dengan dia tapi saya amat terharu kerana dia menghargai saya sebagai kenalan baru
saya berharap saya akan lebih banyak kenalan sebab saya memang suka berkawan cuma saya agak pemalu untuk memulakannya :D~~
***kek coklat yang memang sedap***
sejak akhir ni,kalau korang perasaanla kan..saya suka tukar layout kan?
sori la kalau buat korang pening dengan kerja-kerja saya yang tak berfaedah ini 🙂
bukan apa selagi saya tidak berpuas hati dan tidak rasa apa yang saya mahu,selagi itu saya asyik tukar layout ni.
buat masa sekarang,saya berpuas hati la dengan layout ini :D~~~xtau la kalau pasni saya akan tukar lagi 🙂
***ep weekend 😀 ~~~da..mau pulang sudah [opssss….pengaruh olivia]

Advertisements

sweet sour

November 17, 2008
15.11.2008



hepi bzday 2 my lovely fwen MAS..sronok negok muke cik mas bseri2 & tmbhn bl negok dia malu2 kucin bl “kantoi”. ape2pn sy ucpnkn smg dia dpnjgkn umu n d mrhkn rezeki sll. LOVE u bebeh :>


16.11.2008
Al-fatihah untuk some1 y prnh btakhta d ati saya & prnh mbuat idup sy sepi n gelap stlh pemergiaannya. Semoga rohnya dtmpatkn dengan org2 y beriman.Sy akn trus mgingati awk sbgai teman & insan y prnh btakhta dhati ini.
saya bersyukur kehadrat-Nya kerana telah menggantikan dengan insan yang sedia menerima saya seadanya & banyak bersabar dengan pelbagai ragam saya 🙂

Adakah produk penjagaan AG2000 sngat bagus?

m0re love ♥

November 12, 2008



chay0ok 2 mr.yob

sem0ga anda d buli d tmpt baru….hahahaha

j0ke je..:P cograt 4 u my yobek..slmt mjalani tgas bru

dpt salary jgn lupe blnja mkn bnyok2 ya

luv u~~ohh..so shy ~~blushing

Text Color

I love Gilmore Girls.

I love Lauren Graham and Alexis Bledel, they are very nice & look so cute!! 🙂


About Me Myspace Comments

detin

November 3, 2008


Sunday smlm der lwtan mgejut dri mr.y0b..pe lg kami pon watla cuti2 Malaysia..kami b2 pon dh lm xbdetin dlm 7month 1day…sy pon xtau sngt tmpt mnarik kat cni, so bpandukan map kami pn cuti2 Malaysia d butterfly park [antra tmpt we all p] smbil 2 leh wat lawatan smbil bljar Free Basic Smileys
lgpn saje bw mr.y0b jln2 d cni..sb dia xmau detin2 kat shopping complex.bl2 pon leh pgi..nak xnak kenala follow,kang mucung sedepa plak..Free Basic Smileyshahaha..buruk mr.yob mrajuk. lgpn spnjg duk cni sy xbkesempatan nk ke butterfly park. no bad la tmpt ni.Bleh jejaln smbl release tension…Ingat nk nek beca ronda2 keliling Georgetown tp cuaca pns sngt,kang der y jd cam undang hangit..Free Basic Smileyssy xtau nk c0ret ape sngt so korang lynla pic2 y xsbrp ni yer Free Basic Smileys Pnat bjln smlm msh trase lor…besela bl cik doraemon lama x b’exercise
**buruk tol tgn Free Basic Smileys

About Me Myspace Comments

my love sing song

October 23, 2008

de 1 ari tu masa tgh bgayut2 ngan mr.yob,tiba2 je dia ckp nk nyanyi 1 lagu kat sy
pelik gak apa ke hal tiba2 nk nyanyi ni…sbgai makwe y bek at
kte pon wat2la suka nk dgar..haahaaa…jgn mrh ya mr.yob
tp saya suka gak..heeee :> btw mr.yob ni bkn mat romea erk
dia nyanyila..mula2 cam pelik je sb xpernah dgr lagu ni
nk kata pop rock tak plak…balada jauh skali
song y dia nyanyi camni

kami xbesar,kami xkuat
yang penting…..
kerjasama
yang penting…..kerjasama

laaa…rupa2 ya dia nyanyi lagu cartoon wonder pet
adui pakwe ku yang sngt loving…
dia kata dia trikut ngan anak buah dia y suka nyanyi & tgok cart0on ni
bleh mr.yob suh sy tgok crt ni..hok aloh…layan je la mr.yob
besh gakla layn cartoon ni :> i LOVE u & MISS u lor

table table table td { vertical-align: top; !important; }

span.blacktext12 { visibility: visible !important; background-image: url(‘http://dl5.glitter-graphics.net/pub/267/267105pphfpaao6f.jpg’); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-color: transparent; font-size: 0px; letter-spacing: -0.5px; width: 435px; height: 75px; display: block !important; }

span.blacktext12 img { display: none; }

table table table td { vertical-align: top; !important; }

span.blacktext12 { visibility: visible !important; background-image: url(‘http://dl5.glitter-graphics.net/pub/267/267105pphfpaao6f.jpg’); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-color: transparent; font-size: 0px; letter-spacing: -0.5px; width: 435px; height: 75px; display: block !important; }

span.blacktext12 img { display: none; }

About Me Myspace Comments

About Me Myspace Comments

ceritera

October 10, 2008
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TAHNIAH ! MAKLUMAT PENEMPATAN ANDA SEPERTI BERIKUT

No. KP : ***********
Nama : ROHAIZAT BIN ******
Lapor Diri : 10-Nov-2008

Penempatan Anda di PAHANG

>>>>>>>>>>

taniah mr.yob sb dpt p0sting kat negeri sndiri oleh itu sy pown akn turut kembali ke pahang semulala?~~InsyaALLAH.
sy gembira sb dpt kembali sml tmpt sy mbesar tp sy trut rs sedih sb membe2 sy smua dh mrantau kuar dr pahang…oh no..!!!!ngan sape nnt sy mau Free Basic Smileysbgosip2..hahahaha
myb dlm staun lg tuk sy kmbali…hohoho~~masin tul mlt mr.yob..Mr.yob msti tsenyum lebarla 2…Free Basic Smileys
napela dia xdpt kat perak sedgkn kat cni pown mmerlukn pkhidmatan org cam dia n sy pown mmerlukn penempatan di perak~~~ :'<
miss enza,jgn cedih tow sb kn hntr tmpt y x d apply…klu kte lg suke sb dkt tuk bshopping2~~~jaat tul sy ni~~~
smg enza mjalani tugas dgn ep yer~~~:>

my lovE

August 29, 2008

mr.y0b

If I never met you, I wouldn’t like you.
If I didn’t like you, I wouldn’t love you.
If I didn’t love you, I wouldn’t miss you.
But I did, I do, and I will…

i love u so much…..

P

C.I.N.T.A saya

August 27, 2008

saya suka melawat blog org lain sb saya suka bc tentg khidupn org lain. Di mana terdapat kisah hidup mereka amat indah2 n ada juga entri y menyentuh hati saya…Entri yang buat sy tsentuh bl ia mgenai khilangan orang y d sayangi & tidak boleh d ganti dgn beribu org pun…tentula mak ayah kita la

saya amat2 sayang orang yang menyayangi saya, cinta dan sayang saya bukan sahaja untuk mr.bf saya (jgn mrh yer..tuk awk ttp bnyk …dobob)
saya juga beri cinta & kasih sayang saya y bribu2 lem0n kepada family saya. Walaupun hati saya kecil shj tap kasih sayang saya besar sangat untuk mereka..
Saya sayang kawan2 juga saya tp saya sdikit trasa dengan kawan saya y hanya perlu saya sewaktu perlu sahaja. wat camni kat saya dan tuk sahabat saya y still myayangi & trm saya seada yer…luv u n miz u all…muaaaaaaaaaaaaaaaaah
f0rget dat…saya nak tgglkn jauh sejauh yer kawan seperti itu tp kdg2 at saya mrindui mereka….

Love Graphics

Love Graphics

Showing Some Love Graphics

Kali ni entri saya agak berbungaan n bmanis2an plak 😀 sori tuk ayat saya y agak mgucar kacir fkran anda ;D

P

saya anak Malaysia

August 27, 2008

hai fwens…

ep merdeka day yap…

d0a saya semoga Malaysia sentiasa aman dan makmur..Amin. Xmaula der pecah belah n bperang sana-sini..smua yer tletak d tangan kita.sama2la kita mjaga kmakmuran negara kita..


saya juga ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak.. semoga di bulan yang mulia ini, kita sama2 mendapat keberkatan dari-Nya…Amin

~~~mohon maaf andai ada tsalah kata & tguris at spnjang kata2 y saya c0retkan d blog ni..

P

mr.y0b

August 25, 2008

~~ mr.y0b

sb team mr.y0b winner dlm game f0otball..cayala mr.y0b
ni mnunjukkan mr.y0b bkn kaki bangku @ kaki kerusi..
pasni leh la gigit medal 2 ari2 yer..
cam dlm pic y mr.y0b bg kat kite 2…
ntah pape..asal menang je mst ggt medal..
papepun kite tau 2 mmg minat mr.y0b dlm f0otball..
kite s0kong mr.yob

msti mlm td p0n td0 ngan medal 2..hahaha..cay0k la mr.y0b

~~Congrat yer darling… n still l0Ve u